Echipamente

Aulika Top Black

Aulika Top Black – este un automat realizat de Saeco pentru locatii Ho.Re.Ca. Modelul include soluții profesionale cum ar fi circuit hidraulic dublu, capacități ridicate ale rezervoarelor de cafea și apă. Toate acestea garantează cea mai buna funcționalitate și performanță, extrem de importante în locații cu consum ridicat. Versiunea TOP din gama Aulika dispune de functia „One Touch” cu ajutorul careia puteți realiza automat cappuccino și latte machiato cu cappucinatorul de ultimă generație.

Egro Zero

Egro Zero – este un aparat special elaborat pentru locaţii cu un consum mediu. Este dedicat tuturor locațiilor ce vor să propună clienţilor băuturi profesionale din espresso. 

Egro Zero – este sinonimul performanţei şi calităţii la superlativ.

Egro One

Este un aparat care poate fi utilizate în birouri, case, restaurante, hoteluri etc. Egro One este un aparat de calitate elvețiană, combină stilul și funcționalitatea ridicată. Designul optimizat elegant cu elemente strălucitoare și ergonomice. Are ecranul colorat, computerul încorporat, capacitatea de a pregăti până la 48 de băuturi diferite.  

Classe 11 USB Xcelsius 2GR

Mașina de cafea Rancilio Classe 11 USB Xcelsius 2GR este un aparat espresso profesional de înaltă performanță. Acesta a fost conceput pentru a crea un semnal puternic pe piața de cafea de înaltă calitate datorită interactivității simple și intuitive legate de expresia tehnologică, absolut inovatoare în Ho.Re.Ca. de afaceri. Sistemul Xcelsius pentru a seta dinamic temperatura apei de gătitirea a cafelei cu o creștere a temperaturii sau o scădere până la 5 ° C (9 ° F) timp de 25-30 de secunde este necesar pentru fiecare livrare cu schimb de gusturi a cafelei (amar / acru).

Classe 7 USB 2GR

Standard –  1 suport pentru filtru pentru două tipuri de cafea pe grup, 1 suport pentru filtru pentru o cafea, 1 dozator de apă fierbinte cu dozare programabilă cu timp controlat, discuri de curățare, picioare reglabile.

Classe 5 USB 2GR

Mașina de cafea Rancilio Classe 5 USB 2GR este fabricată din materiale de ultimă generație – oțel inoxidabil și aluminiu. Electronică avansată. Dispune de performanțe ridicate ale espresso-ului clasic, cappuccino. Poate fi conectat la alimentarea cu apă și poate funcționa autonom.

 Voltaj-220/380 W