Tipuri de cafea Ho.Re.Ca.

S.C Green Coffee S.R.L este partener și distribuitor autorizat pe Romănia al companiei italiene Caffè Molinari S.p. A.
Compania comercială “Giuseppe Molinari” cu o tradiție și prestigioasă istorie, a fost înființată în 1804 devenid furnizor al casei Savoia în 1880 sub numele „Ditta Fratelli Molinari” ( compania fraților Molinari).
Combinînd calitatea și experiența îndelungată în prăjirea cafelei cu cercetarea în noile tehnologii de ambalare, Caffè Molinari este astăzi o companie lider în domeniul afacerilor de cafea atît pe piața italiană cît și pe cea mondială.
S.C Green Coffee S.R.L oferă soluții complete: cafea, echipamente pentru prepararea cafelei, ceai și ciocolată atît pentru segmentul Ho.Re.Ca dar și pentru Office.

Molinari cafea

Cafeaua Molinari este un mixt de origini diferite Arabica și Robusta, rețeta fiind adaptată funcție de aromă.

Toată cafeaua prăjită în timpul zilei este ambalată seara pentru a-și păstra caracteristicile aromatice. Cafeaua Caffè Molinari este ambalată în pungi, capsule și cutii într-o atmosferă protejată, protejând astfel aroma de cafea.

Molinari Qualita Rosso

1kg cafea boabe

Molinari Qualita Rosso este un amestec de cafea boabe de soiuri Arabica și Robusta de înaltă calitate, cu o crema bogată și densa, corp mediu și gust intens. Amestecul conține 60% boabe de Arabica din Brazilia și țări din America de Sud, iar proporția de 40% Robusta conține în mare parte Robusta, ce are o aromă mai fină și o aciditate mai crescută.

 

 

Molinari Qualita Oro Espresso

1kg cafea boabe

Molinari Qualita Oro Espresso este o cafea boabe compusă exclusiv din cele mai bune boabe de cafea Arabica și Robusta, ideală pentru un espresso cu un corp distinct, o aromă deosebită și o crema densa. O combinație premium de cea mai bună calitate. Amestecul conține 70% boabe de Arabica din Brazilia și țări din America de Sud, iar proporția de 30% Robusta conține în mare parte Robusta, ce are o aromă mai fină și o aciditate mai crescută.

Aceasta cafea respectă o veche și prețioasă rețetă a specialiștilor în tradiție din familia Molinari.

 

Molinari Esspresso

1kg cafea boabe

Amestec de 50 %Arabica și de 50% Robusta. O combinație plăcută de gust plin și o aromă permanentă. Ideal pentru cei care preferă în special espresso tradițional.

 

Aceasta combinație este facută după o veche și prețioasa rețetă a specialiștilor în tradiție din familia Molinari.

BIO organic arabica & robusta blend

3kg beans TIN

Cafea Molinari Bio Organic este un amestec rafinat, creat pe baza Fairtrade organice pure, colectat pe plantațiile nesfârșite din America Centrală și de Sud. Boabele sunt cultivate în mod natural, cu grijă selectate și prăjite într-un mod special, ceea ce garantează un gust autentic al espresso-ului italian. Cunoscătorii vor putea aprecia textura densă a băuturii fierbinți și gustul său aromat cu amărăciune ușoară. Cafeaua Bio Organic este livrată într-o cutie metalică, greutate – 3 kg.

Produsul este ambalat folosind tehnologii avansate într-o atmosferă protectoare și comprimată, care permite stocarea produsului timp de 3 ani de la data ambalării. Acest proces asigură maturarea naturală a cafelei în uleiurile și aromele sale volatile, îmbunătățind calitatea acesteia. Cafeaua rămâne proaspătă pentru câteva zile după deschidere. De asemenea, poate fi închis cu o supapă de etanșare în cazul unui consum limitat.

Molinari 100% Arabica

3kg beans TIN

O combinație unică de 5 soiuri de arabica, în care toate aromele sunt combinate într-un buchet de cafea unic. Cafeaua CINQUE STELLE este o mândrie specială a companiei Molinari.

Boabe de cafea Cinci stele – este ambalată sub presiune. Sistem de ambalare inovator capabil să sigileze aromele naturale, gustul și aroma de cafea proaspat preparată pentru o perioada de 3 ani. Acest lucru asigură dozarea naturală a cafelei în propriile uleiuri și arome volatile, îmbunătățind calitatea. Amestec prețios cu un gust dulce și gust aromat pentru o cafea delicată cu un gust ușor acru.

Molinari Cinque Stelle

3kg beans TIN

Cafea Molinari CINQUE STELLE este un brand din gama premium. Acesta arată o combinație de mai multe arome de cafea Arabica și Robusta. Cultivătă pe plantațiile din America de sud, America Centrală și Asia de Est. Cafeaua are o aromă delicată și un gust persistent. Un sistem inovator de ambalare care păstrează aroma constantă și calitatea cafelei, cum ar fi proaspăt preparată timp de trei ani. Procesul de ambalare asigură maturarea naturală a cafelei în uleiurile și aromele sale volatile, îmbunătățind calitatea acesteia.

Molinari Cinque Stelle

3kg beans RED TIN

Cafeaua „5 stele” este o combinație reușită de boabe de cafea de cea mai înaltă calitate și origine de o tehnologie inovatoare de ambalare, care menține o calitate consistentă pentru o lungă perioadă. Aroma bogată și intensă, combinată cu tonuri delicate și fructate, face ca amestecul să fie o izbucnire de arome contradictorii, amestecate cu maiestrie, în conformitate cu patru generații de now-how. 50% ARABICA din America Centrală și America de Sud + 50% ROBUSTA India și Indonezia

Molinari capsule cafea

Capsulele de cafea  Molinari au un gust puternic iar prospețimea cafelei este un aspect definitoriu, capsulele  reprezintă modalitatea excelentă și convenabilă de a ne putea bucura și savura din plin o cafea de tip espresso. Tehnologia capsulei este cea mai impresionantă metodă prin care aroma, prospețimea și savoare cafelei răman neatinse.

Preț: 1,5 Ron cu TVA ( cu aparat de cafea) / comandă minima de 300capsule/lună

Gama de capsule Molinari este diversă și pentru toate gusturile:

Capsule Oro

Un amestec perfec cu un corp inconfundabil, creamă și aromă pentru cei ce sunt obișnuiți cu ce este mai bun.

Cutie: 100 Capsule

AROMA
CORP
ACIDITATE
DULCEATA

Capsule Rosso

Este special creată pentru cei cărora le place un gust puternic și o cremă închisă la cafea.

Cutie: 10 Capsule

AROMA
CORP
ACIDITATE
DULCEATA

Arabica 100%

Un gust dulce și aromat pentru o cafea delicată, cu o aciditate plăcută.

Cutie: 10 Capsule

AROMA
CORP
ACIDITATE
DULCEATA

Cafea fara cofeina

O cafea cu o aroma deosebită și un conținut scăzut de cofeină.

Cutie: 10 Capsule

AROMA
CORP
ACIDITATE
DULCEATA

BIO organic

O cafea excelentă cultivată „natural” pentru o aromă inconfundabilă.

Cutie: 10 Capsule

AROMA
CORP
ACIDITATE
DULCEATA